Server hosting

Nu finns möjligheten att placera en egen eller hyra en dedikerad server på vårt nät. Dessa tjänster riktar sig främst till företag som prioriterar säkerhet och kräver en högre belastning.

Hos oss står din server tryggt! Vår serverhall är säker, den är byggd för att klara av såväl strömavbrott som eld och inbrottsförsök. Vi har både redundant fiber och elkraft till vår serverhall. Med er server i vår serverhall kan ni vara trygga med att den har det bra och blir omhändertagen av kunnig och erfaren personal. Dessutom har den en mycket snabb anslutning till Internet.

Vi kan ta  hand om operativsystem, backuper, säkra nätverksanslutningar, brandväggsskydd och om så önskas även drift av själva applikationen. Vi kan även erbjuda automatisk övervakning med larmfunktionalitet.

Kontakta oss för mer information!

Nyheter

Driftinformation
För tillfället finns inga kända driftstörningar
Uppvidinge Kommun
UppCom AB                                                                Telefon:0474-476 50                                             info@uppcom.se
Besöksadress: Olofsgatan 8, 364 30 Åseda                                                                      Postadress: Box 4, 364 21 Åseda